overgetelijke tijden

Max Willems blikt terug op zijn GTST-tijd

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMax Willems blikt terug op zijn GTST-tijd
RTL

Max Willems was vandaag voor het laatst te zien als Q Bouwhuis in Goede Tijden, Slechte Tijden. De acteur blikt op Instagram terug op zijn tijd in Meerdijk.

"Het waren Goede Tijden en het waren Slechte Tijden - maar het waren vooral onvergetelijke tijden"

De acteur noemt het afgelopen jaar onvoorstelbaar. "Zo ontzettend veel gegroeid, niet alleen als acteur maar ook als persoon." Max was iets meer dan een jaar lang te zien in de soap. "Ik heb deel mogen uitmaken van iets wat werkelijk iconisch is en altijd zal blijven. Ik heb scènes mogen spelen met ongelooflijk mooie mensen voor én achter de camera."

Soapveteraan Jef Alberts terug in GTST als Sinterklaas
Lees ook

Soapveteraan Jef Alberts terug in GTST als Sinterklaas

De soapie is dankbaar voor de kans die hij heeft gekregen om in GTST te spelen. "En het vertrouwen om zo’n complex personage neer te mogen zetten. Het waren Goede Tijden en het waren Slechte Tijden - maar het waren vooral onvergetelijke tijden. Wat een avontuur was dit, Q. Ik heb veel van je geleerd"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Eind oktober werd bekend dat Max Willems de soap zou verlaten. Hij heeft een rol te pakken in de Amerikaanse film College die wordt geproduceerd door niemand minder dan Channing Tatum en gaat over zes studenten die zich een weg navigeren door het leven op een universiteitscampus. Max speelt de 19-jarige Samson, een eerstejaarsstudent die drugsverslaafd is en een goede dosis humor op zak heeft.

Fans van GTST hoeven niet bang te zijn dat het personage Q Bouwhuis verdwijnt. Vanaf 27 november neemt Giovanni Kemper deze rol over.

© ANP
Lees meer over
Max WillemsGTST