krijgertje

'Ex Paris Hilton betaalde ring niet zelf'

Door RTL Boulevard/ANP··Aangepast:
© ANP'Ex Paris Hilton betaalde ring niet zelf'
RTL

Gedoe om de verlovingsring van Paris Hilton, die ze kreeg van haar inmiddels ex-verloofde Chris Zylka. Hij wil de peperdure ring van 2 miljoen dollar (1,7 miljoen euro) terug, maar nu blijkt dat hij het sieraad helemaal niet zelf heeft betaald. Het zou een 'krijgertje' zijn van celebrity-juwelier Michael Greene, een goede vriend van Paris. Dit meldt Page Six.

"Die ring is van haar, zo simpel is het"

Paris zou de ring daarom gewoon willen houden en piekert er niet over om het juweel aan haar ex te geven. "Die ring is van haar, zo simpel is het," aldus een bekende van de socialite.

Bruiloft Paris Hilton laat nog even op zich wachten
Lees ook

Bruiloft Paris Hilton laat nog even op zich wachten

De ring deed direct al wenkbrauwen fronsen nadat bekend werd dat Chris Paris ten huwelijk had gevraagd. Hoewel de acteur niet onbemiddeld is met een vermogen van 3,5 miljoen euro, verbleekte hij bij het banksaldo van zijn verloofde. Hilton is goed voor 280 miljoen euro, dus al gauw gingen de roddels dat ze haar eigen verlovingsring gekocht zou hebben.

Vrienden van Paris zijn niet verbaasd door de break-up. "Ze was het zat om altijd maar alles te moeten betalen. Ze is te goed voor hem, ze komen echt uit twee verschillende werelden."

Lees meer over
Paris Hilton