dankbaar

Khloé, Tristan en True vieren samen Thanksgiving

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Khloé, Tristan en True vieren samen Thanksgiving
RTL

Khloé Kardashian heeft Thanksgiving thuis in Cleveland doorgebracht met haar vriend Tristan Thompson en hun dochtertje True.

"En aangezien het de eerste Thanskgiving is van True, besloot Khloé dat ze het dan samen in Cleveland zouden vieren"

De media speculeerden er lustig op los voorafgaand aan deze belangrijke Amerikaanse feestdag, waar de realityster de dag zou doorbrengen. Dus niet bij haar familie in Los Angeles, maar ver weg in Ohio, waar ze nog altijd hard werkt aan het creëren van een 'thuis' voor haar, Tristan en de kleine, meldt People Magazine.

© Instagram @khloekardashian

Khloé deelde een aantal kiekjes via haar Instagram Stories om haar fans te laten zien hoe ze Thanksgiving vierde. Er waren vooral veel zoetigheden te zien, zoals taarten, donuts en cupcakes.

© Instagram @khloekardashian
© Instagram @khloekardashian

Volgens een insider wilde de Kardashian-telg deze feestdag hoe dan ook in Cleveland vieren. "Tristan heeft een wedstrijd met zijn basketbalteam en kon met geen mogelijkheid naar LA. En aangezien het de eerste Thanskgiving is van True, besloot Khloé dat ze het dan samen in Cleveland zouden vieren.

Khloé heeft nog altijd een stroeve verhouding met Tristan, nadat hij haar met meerdere vrouwen bedroog tijdens de zwangerschap van True. De realityster vindt het voor nu het meest belangrijk dat haar dochter opgroeit met een aanwezige vader en moeder.

Lees meer over
Khloé Kardashian