emotioneel

Ali B en Lil' Kleine in tranen na mooie woorden van Waylon

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLAli B en Lil' Kleine in tranen na mooie woorden van Waylon
RTL

Waylon vertelt in The voice of Holland een moeizame relatie met zijn zoon te hebben. Het raakt hem op dat moment zo dat hij spontaan besluit hem tijdens de show een smsje te sturen om te zeggen hoeveel hij van hem houdt. Coaches Lil' Kleine en Waylon zijn erg onder de indruk van de lieve woorden van de rocker.

"Ik ga hem zometeen een berichtje sturen en zeggen dat ik ongelofelijk veel van hem houdt"

Normaal gesproken praat de zanger niet zo veel over zijn oudste zoon, maar een indrukwekkende auditie bij The voice of Holland maakt flink wat bij hem los. "Ik heb een moeilijke, zeer moeilijke relatie gehad met mijn zoon", vertelt Waylon met tranen in zijn ogen na het optreden.

Maar hij is niet alleen onder de indruk van de auditie, ook geïnspireerd. "Ik ga hem zometeen een berichtje sturen en zeggen dat ik ongelofelijk veel van hem houdt."

Waylon scoort rolletje in NPO-serie Poesjes
Lees ook

Waylon scoort rolletje in NPO-serie Poesjes

Normaal gesproken is zijn 16-jarige zoon Dylan een onderwerp wat de zanger niet openbaar wil aansnijden. De twee hebben pas sinds kort weer contact, daarvoor was de relatie tussen hen erg moeizaam. “Het is zoveel rijker in mn hoofd nu", verklaarde hij afgelopen week aan Koos van Plateringen. "Ik kan die jongen nu gelukkig maken. Ik kan ‘m meenemen naar mooie dingen, ik kan hem iets leren over het leven, ik kan ‘m een beetje sturen, ik kan hem wat wijze dingen bijbrengen. Ik was toen gewoon nog een kind”, aldus de 38-jarige artiest.

De relatie tussen vader en zoon is nu zelfs zo goed dat Dylan de eerste was die te horen kreeg dat Bibi in verwachting was. "We vonden echt dat hij de eerste was die dat moest weten.”

En de ooievaar kan elk moment landen, want Bibi is namelijk aan haar laatste loodjes begonnen. De aanstaande ouders zijn er dan ook al helemaal klaar voor en hebben zelfs al een aantal namen bedacht. "Ik heb zoiets van, als het er dan is dan weet ik pas echt of het die ene naam of die andere naam wordt. Dat is heel erg bepalend over wat voor persoontje er dadelijk uitkomt", zei Bibi hierover aan tijdschrift Viva.

Lees meer over
Ali BLil KleineWaylonThe Voice Of Holland