verhuisbericht

It Takes 2 niet meer te zien bij RTL

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Set Vexy Productions/RTLIt Takes 2 niet meer te zien bij RTL
RTL

It Takes 2 verhuist naar SBS 6. Het zangprogramma was drie jaar lang te zien bij RTL.

"We ontwikkelen zelf steeds meer eigen formats en kijken mede daarom ook kritisch naar de verdeling van ons programmabudget"

RTL laat weten dat de zender ervoor gekozen heeft het programma komend seizoen niet meer te programmeren. "In de financiële onderhandelingen met Talpa zijn we er op basis van de prijs-kwaliteitverhouding niet uitgekomen." It Takes 2 wordt geproduceerd door Talpa. 

"We ontwikkelen zelf steeds meer eigen formats en kijken mede daarom ook kritisch naar de verdeling van ons programmabudget", aldus RTL. "We willen volop blijven investeren in bestaande en ook zeker vernieuwende content voor al onze platformen."

Ouch! Nicolette en Giel doen 'auditie' voor It Takes 2
Lees ook

Ouch! Nicolette en Giel doen 'auditie' voor It Takes 2

It Takes 2 was in het voorjaar nog te zien op RTL 4. In het programma, dat werd gepresenteerd door Gordon en Jamai, worden bekende Nederlanders aan professionele zangers en zangeressen gekoppeld om hiermee samen te zingen. 

Vanaf 16 maart zullen BN'ers opnieuw de strijd met elkaar aangaan, maar dan op SBS6. De jury bestaat volgend seizoen uit Waylon, Marcel van Veenendaal en Trijntje Oosterhuis.

Lees meer over
Talpa