reunited

Oude vlam Viktor spoelt aan in Ex on the Beach

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTV NLOude vlam Viktor spoelt aan in Ex on the Beach
RTL

Aankomende zondag is er weer een spiksplinternieuwe aflevering te zien van Ex on the Beach: Double Dutch bij MTV. En de komende uitzending spoelt er weer een behóórlijk lekker hapje aan...

"Nu ben ik hier voor de lust, niet voor de liefde"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wow! Zo zag je Lena uit Ex On The Beach nog nooit
Lees ook

Wow! Zo zag je Lena uit Ex On The Beach nog nooit

Het gaat om de knappe Renan, de ex van Viktor. Renan is 20 jaar, komt uit Antwerpen en is vastbesloten om een heerlijke tijd te hebben op het resort. En om weer een spannend avontuurtje met zijn ex-liefje te beleven! "Ze heeft echt een goede kont, een hele lekkere kont", vertelt hij lachend voor de camera's van Ex on the Beach: Double Dutch.

De knapperd is ook behoorlijk vol van zichzelf. "Mijn grootste pluspunt vind ik mijn ego. Veel mensen zeggen dat een groot ego niet goed is, maar dat is bullshit. Elke dame houdt van een groot ego."

Viktor geeft aan erg uit te kijken naar de komst van Renan. "Ik ben blij dat hij er is. Het is tof dat we hier beiden zijn. Renan is geen ex waar ik nog gevoelens voor heb, maar ik mag hem wel heel graag. "

Renan zegt vooral veel lol te willen gaan trappen tijdens de opnames. "Nu ben ik hier voor de lust, niet voor de liefde. En om lekker een beetje drama maken."