feestelijke editie

André van Duin hoopt op tweede winterseizoen Heel Holland Bakt

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAndré van Duin hoopt op tweede winterseizoen Heel Holland Bakt
RTL

Heel Holland Bakt is dit jaar voor het eerst in de winter te zien. En daar is het boegbeeld van het bakprogramma, André van Duin, maar wat blij mee. Hij hoopt dan ook dat Heel Holland Bakt ook volgend jaar in de winter te zien zal bij omroep MAX.

"We zijn dit jaar opgeschoven naar de winter en dan is het kort dag om dan voor de zomer een nieuw seizoen in te plannen"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

André van Duin vertelt aan RTL Boulevard dat hij blij was dat de opnames dit jaar niet in de zomer hebben plaatsgevonden. "Als het deze zomer was opgenomen, dan hadden we in die hittegolf in een tent moeten opnemen. Het was natuurlijk 30 tot 35 graden deze zomer. En dan de hitte van die ovens... de gebakjes houden dat ook echt niet vol. We hadden nu een heerlijk temperatuurtje, zo'n 20 tot 25 graden. Perfect!"

Komt André van Duin's Animal Crackers terug?
Lees ook

Komt André van Duin's Animal Crackers terug?

André hoopt dan ook op een tweede winterse Heel Holland Bakt. "Die kans zit er ook wel in, ja. We zijn dit jaar opgeschoven naar de winter en dan is het erg kort dag om dan voor de zomer een nieuw seizoen in te plannen. Dat is ook moeilijk, omdat er andere programma's tussendoor komen. Zoals Hendrik Groen, dat wordt waarschijnlijk in de periode april tot juni opgenomen. Dat is moeilijk te combineren. Dus ik denk dat we in de winter weer terugkomen."

André is nu nog druk met het inspreken van de voice-over van Heel Holland Bakt, maar volgende week zal toch echt de eerste aflevering van het nieuwe seizoen te zien zijn bij omroep MAX.

Benieuwd hoe de thuisbakkers het dit seizoen er vanaf gaan brengen? Kijk dan zondagavond negen december om 20.30 naar de nieuwe reeks van Heel Holland Bakt.

Lees meer over
André van Duin