robinson confessions

Steven vond Expeditie Robinson exit Tony Junior laf

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL BoulevardSteven vond Expeditie Robinson exit Tony Junior laf
RTL

In Robinson Confessions spreekt Kaj Gorgels elke vrijdag een hoofdpersoon uit de laatste Expeditie Robinson. Deze week: Steven Brunswijk. Hij verklapt aan Kaj dat 'ie de exit van Tony Junior toch wel wat laf vond.

"Het zijn maar 32 dagen in totaal, gast!"

Al vrij snel besloot Tony Junior op te stappen nadat hij heimwee kreeg. En dat vindt Steven toch best apart. "Het zijn maar 32 dagen in totaal, gast!", zegt hij tegen Kaj in de nieuwste Robinson Confessions. Steven merkte op dat iedereen wel een soort van goede reden had, maar dat alleen Tony met heimwee wegging. 

Hij vult aan: "Expeditie is eigenlijk het leven in het klein. Als het leven je tegenslagen geeft zeg je ook niet: 'hop ik spring even voor een trein.' Nee dan vecht je!" 

Expeditie-Dominique in Dance Dance Dance met Steven?
Lees ook

Expeditie-Dominique in Dance Dance Dance met Steven?

Ook verklapt Steven in Robinson Confessions dat hij met een groot deel van de BN'ers wel eens wil samenwerken. Zo wil hij graag een leuk filmpje opnemen met Nienke Plas, een comedyshow in Gregory's toekomstige restaurant doen en leren draaien van dj Jody Bernal. En als kerst op de taart zou hij graag een liedje willen opnemen met Corry Konings. 

Kaj en Steven hebben ook nog een hint over de afvaller van volgende week in Expeditie Robinson voor je. En een exclusieve preview van de volgende aflevering. Kijken dus!

Robinson Confessions kijk je elke vrijdag bij RTL Boulevard.

Lees meer over
Steven BrunswijkKaj GorgelsExpeditie Robinson