i put a spell on you

Nieuwe trailer Chilling Adventures of Sabrina online

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Youtube-kanaal NetflixNieuwe trailer Chilling Adventures of Sabrina online
RTL

Hier alvast het eerste kerstcadeautje voor jou. Afzender? Netflix. De streamingdienst heeft namelijk dit weekend de eerste trailer én releasedatum voor het tweede deel van Chilling Adventures of Sabrina bekendgemaakt.

In de allerlaatste aflevering van het eerste seizoen konden we zien hoe de onschuldige Sabrina stukje bij beetje verslonden werd door het duistere pad. En als we de eerste beelden van de tweede reeks moeten geloven heeft de kersverse heks inmiddels haar duistere kant volledig omarmt. Maar niet alleen is heksenrij haar nieuwe realiteit geworden, ook lijkt ze de menselijke Harvey te hebben ingeruild voor badboy Nick. Met wie ze het wel héél gezellig heeft in de teaser. 

Chilling Adventures of Sabrina krijgt kerstspecial
Lees ook

Chilling Adventures of Sabrina krijgt kerstspecial

Volgens hoofdrolspeelster Kiernan Shipka is het tweede een stuk anders en donkerder in vergelijking met de eerste tien afleveringen. "Ik heb het gevoel dat we al vanaf het eerste seizoen in zo'n fijn ritme zitten, dat het filmen van het tweede deel ontzettend leuk was. En het was een geweldige kans om de flow vast te houden."

"Sabrina verandert beslist en er verschuift veel. Haar groei is heel duidelijk in het tweede seizoen en geeft een andere draai aan het eerste seizoen. Ze zijn heel verschillend van elkaar."

Ook zo'n zin gekregen in de tweede reeks van de populaire show? Zet dan vijf april maar groot in je agenda, want dan tovert Netflix de volgende tien afleveringen op je beeldscherm.

Kun je niet zo lang wachten? Vanaf veertien december verschijnt er eerst nog een speciale kerstspecial waar we een kijkje krijgen in Sabrina's jeugd. Genoeg om naar uit te kijken!

Lees meer over
Netflix