belachelijk

Beau maakt zich boos over non-stop boetes voor daklozen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBeau maakt zich boos over non-stop boetes voor daklozen
RTL

Met zijn programma's The Amsterdam Project en Het Rotterdam Project zet Beau van Erven Dorens zich in voor daklozen. En ook buiten die tv-programma's om blijft Beau druk bezig om het leven een stukje beter te maken voor de daklozen van Nederland.

"Het is niet links, het is niet rechts: het is gewoon dom"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

2018 kan niet meer stuk voor Beau van Erven Dorens
Lees ook

2018 kan niet meer stuk voor Beau van Erven Dorens

Op Instagram maakt Beau zich boos over de manier waarop daklozen non-stop boetes krijgen en worden opgepakt door de politie. Zo viel hem maandagochtend op Amsterdam Centraal weer op dat er een dakloze werd opgepakt. "We moeten ophouden daklozen boetes te geven", schrijft de RTL Boulevard-presentator bij de post.

Hij vervolgt: "Ze hebben geen geld en zullen nooit betalen. De boete van 90 of zelfs 140 euro (wegens slapen op straat) groeit duizelingwekkend en de dakloze zal niet betalen." Beau maakt zich vooral boos over het feit dat de boetes blijven oplopen, maar een dakloze het nooit zou kunnen betalen en zo alleen maar meer in de problemen komt. 

Veel van Beau's volgers zijn het eens met de presentator. In de comments valt vooral te lezen: "groot gelijk heb je", "helemaal mee eens" en "inderdaad daar los je het probleem niet mee op".

Het Rotterdam Project met Beau van Erven Dorens zie je elke dinsdagavond om 21.30 uur bij RTL 4.

Lees meer over
Beau van Erven Dorens