zo gewoon gebleven

Miljoenenjacht-winnaar Pascal gaat nog altijd naar de Lidl

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL / MiljoenenjachtMiljoenenjacht-winnaar Pascal gaat nog altijd naar de Lidl
RTL

Voor Pascal Hamers en zijn vrouw zal 2018 altijd een bijzonder jaar blijven. De Limburger won namelijk tijdens de laatste Miljoenenjacht van het seizoen de jackpot van 1.026.000 euro. Maar wie denkt dat Pascal na het programma bakken met geld uitgeeft, die heeft het goed mis.

"Dat vinden mensen raar. Maar het is lekker dichtbij"

Waar de een naar het reisbureau stormt voor een enkeltje richting de Bahama's, zichzelf een compleet nieuwe garderobe aanmeet of elke dag uiteten gaat; doen Pascal en zijn vrouw het rustig aan met hun pas gewonnen miljoen. Het stel kocht 'slechts' een Audi a4 en twee nieuwe broeken van het immense bedrag.

Een hapje kaviaar tijdens het diner? De twee peinzen er niet over! Ze doen nog altijd boodschappen bij de Lidl om de hoek. "Dat vinden mensen raar. Maar het is lekker dichtbij", vertelt de kersverse miljonair aan het AD.

Pascal wint ruim een miljoen in laatste Miljoenenjacht van het seizoen
Lees ook

Pascal wint ruim een miljoen in laatste Miljoenenjacht van het seizoen

Ook aan stoppen met werken denkt Pascal nog lang niet. Hij zit nog steeds bij de woningcorporatie waar hij bijna tien jaar geleden als stagiair begon. "Iedereen vraagt of we al gaan stoppen met werken, maar daar is het bedrag niet hoog genoeg voor. Met twee jonge kinderen kun je het ongeveer vijftien jaar uitzingen. Sowieso houden we niet van stilzitten.”

Toch heeft hun geluk ook een keerzijde. Want wat ze het allerliefste willen, daar kan geen miljoen tegenop. Manons moeder overleed onlangs aan de gevolgen van kanker: "We zouden al het geld teruggeven als we daarmee haar moeder zouden terugkrijgen. Het is heel gek om al dit moois mee te maken, terwijl je in de rouw bent.”

Bekijk hier de spraakmakende uitzending van Pascal bij Miljoenenjacht.

Lees meer over
Miljoenenjacht