ups en downs

Ariana Grande viert kerst dit jaar ondersteboven

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Ariana Grande viert kerst dit jaar ondersteboven
RTL

Geen traditionele kerstboom voor Ariana Grande dit jaar. De zangeres pakt het helemaal anders aan en heeft haar boom omgekeerd aan het plafond gehangen. Dat is te zien op een foto die haar broer Frankie op Instagram heeft gepost.

"Omdat het leven soms ook op z'n kop kan staan"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Tweede concert Ariana Grande in Ziggo Dome
Lees ook

Tweede concert Ariana Grande in Ziggo Dome

Waarom Grande voor deze typische boom koos, verklaarde ze aan een reporter van TMZ: "Omdat het leven soms ook op z'n kop kan staan". Qua versiering houdt 'Ari' het ook sober dit jaar. Ze heeft gekozen voor zwarte kaarsen, zwarte kerstsokken en wat groene takken op de schoorsteenmantel.

De zangeres lijkt weinig behoefte te hebben aan uitbundige kerstversieringen, nadat haar ex-vriend Mac Miller in september overleed aan een overdosis drugs. Niet lang daarna zette ze zelf een punt achter haar verloving met komiek Pete Davidson, die hiervan een flinke klap kreeg. Hij postte vorige week online dat hij 'niet langer op deze aarde wil zijn', wat zeer alarmerend voor zijn familie en vrienden was. Pete kampt al jaren met mentale problemen, iets waarover hij altijd open is geweest, maar deze noodkreet maakte veel indruk. Grande zocht hem op om steun te bieden, maar werd niet binnengelaten door de beveiligers van Davidson.

Lees meer over
Ariana Grande