kerstcadeautje

Eindelijk! Vervolg op To All The Boys komt naar Netflix

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixEindelijk! Vervolg op To All The Boys komt naar Netflix
RTL

Het ging al eventjes rond, maar nu is het officieel. Netflix geeft de fans van de hitfilm To All The Boys I've Loved Before een kerstcadeau: de film krijgt een vervolg. Actrice Lana Condor, die de hoofdrol van Lara Jean vertolkt, plaatste een Instagram-video waarin ze het nieuws bekendmaakte.

"Het gaat gebeuren!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Netflix komt met horrorversie To All The Boys I’ve Loved Before
Lees ook

Netflix komt met horrorversie To All The Boys I’ve Loved Before

"Het gaat gebeuren! Zo blij om aan te mogen kondigen dat er snel een #ToAllTheBoysSequel komt", post Lana op Instagram. Zij en Noah Centineo zijn al volledig gefocust op het promoten van de nieuwe film, maar het is nog niet bekend wanneer het vervolg op Netflix zal verschijnen. De eerste film was gebaseerd op het gelijknamige boek, dat ook deel uitmaakt van een trilogie van schrijfster Jenny Han. Het vervolg krijgt de naam PS I Still Love You.

To All The Boys was een van de meest bekeken Netflix Original-films ooit. De film gaat over Lara Jean en de brieven die ze schrijft aan elke jongen waar ze ooit verliefd op is geweest. De acteurs zijn in ieder geval dolenthousiast over het succes van de film. Wie er nog meer in het vervolg zal spelen, wordt later bekendgemaakt.

Lees meer over
Noah Centineo