Got a secret...

Een sneakpeek van de spannende Pretty Little Liars spin-off

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ABC FamilyEen sneakpeek van de spannende Pretty Little Liars spin-off
RTL

Kerst is dan misschien wel voorbij, dat betekent niet dat de makers van Pretty Little Liars ons niet meer op een cadeautje kunnen trakteren. Er zijn namelijk nieuwe foto's naar buiten gebracht van de spin-off van de populaire serie, genaamd The Perfectionist.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Op de foto's springt één koppie uit het oog: die van actrice Sasha Pieterse. We wisten al dat zij opnieuw te zien zou zijn als Alison DiLaurentis. Ook fans van het personage Mona Vanderwaal kunnen hun hart ophalen, actrice Janel Parrish zal ook in The Perfectionist te zien zijn.

Pretty Little Liars Janel Parrish getrouwd
Lees ook

Pretty Little Liars Janel Parrish getrouwd

Hun terugkeer komt niet zomaar uit de lucht vallen, want de spin-of is gebaseerd op de Perfectionist-boekenreeks van Sara Shepard. Inderdaad, de schrijfster die ook de Pretty Little Liars boeken schreef! Scenarioschrijfster I. Marlene King pakte ook haar pen weer op om mee te schrijven aan het script. En zoals we van haar gewend zijn bevat de serie de nodige dosis drama, liefde én spanning.

De nieuwe serie draait om een groepje meiden die betrokken raken bij een moord. Komt het je bekend voor? Toch speelt de nieuwe show zich niet af in Rosewoord, maar in Beacon Heights. Een stadje waar alles perfect lijkt, maar de druk om perfect te zijn enorm is. De lat ligt zelfs zó hoog dat er een moord gepleegd wordt. Spannend!

De precieze startdatum van de serie is nog niet bekend. Wel weten we dat de serie ergens in 2019 voor het eerst op Amerikaanse televisie te zien zal zijn.