Pressure

Famke Louise was op het randje van overspannen

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Hollandse HoogteFamke Louise was op het randje van overspannen
RTL

In een nieuw interview met MTV doet Famke Louise en boekje open over haar ex-managers Bizzey en Jayjay Boske. Hierin vertelt Famke dat ze op het randje van overspannen zat...

''Elke dag werd ik gebeld met: 'Famke, je doet dit niet, Famke, je doet dat niet.' Ik had er gewoon geen zin in"

Met MTV-presentatoren Monica Geuze en Kay Nambiar blikt de zangeres terug op het jaar 2018. Al haar hoogtepunten komen voorbij, maar ook de mindere momenten worden besproken. Zoals de breuk met haar management. Eerder was al in Famke's eigen documentaire te zien dat ze zelf besloot niet veder te gaan met Jayjay en Bizzey. 

Ronnie Flex is helemaal in love met Famke Louise
Lees ook

Ronnie Flex is helemaal in love met Famke Louise

Ze bekent nu dat ze door de twee bijna overspannen raakte. "Ik weet 100 procent zeker dat ik op het randje zat van overspannen zijn. Ik had nergens meer zin in", vertelt ze."Ik kwam er uit door schijt te hebben en gewoon niks te doen. Uiteindelijk is dat de reden dat ik ben gebroken met mijn management. Het werd me een beetje te veel. Ik wilde het eigenlijk heel anders. Ik gooide er een beetje met de pet naar. Elke dag werd ik gebeld met: 'Famke, je doet dit niet, Famke, je doet dat niet.' Ik had er gewoon geen zin in."

Famke zit nu bij het management dat Ali B opgericht heeft: SPEC. 

Lees meer over
Famke LouiseMonica GeuzeKay NambiarBizzeyJayJay Boske