runaway baby

Dit gebeurde nog nooit in The voice of Holland

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© The voice of HollandDit gebeurde nog nooit in The voice of Holland
RTL

Naast de zoektocht van hét zangtalent van Nederland, heeft de The Voice dit jaar een nieuwe categorie: de bandjes. En dat zorgt voor nieuwe muziek, nieuwe battles en vooral een nieuwe vibe onder de juryleden.

“Het is echt een verrijking voor dit programma om ook bands een kans te geven"

Voor het eerst in de geschiedenis van het populaire zangprogramma nemen twee bands het tegen elkaar op. En dat zorgt voor vuurwerk! Maar niet alleen óp het podium springen de vonken ervan af, ook daarbuiten zijn ze dikke vrienden. De chemie is dan ook overduidelijk zichtbaar tijdens The Battle op het nummer Runaway Baby van legende Bruno Mars.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ali B maakt grote fout in The voice of Holland...
Lees ook

Ali B maakt grote fout in The voice of Holland...

Hoewel de performance één groot succes is, is het wel even passen en meten met twee van die grote groepen op het podium. Anouk biecht dan ook op dat ze haar twijfels had. "Ik dacht: 'Jeetje wat een gedoe allemaal.' Maar jullie hebben er echt een feestje van gemaakt", zegt ze enthousiast. "Zo nice om naar te kijken, puur entertainment ook. Ik heb echt genoten.”

Ondanks dat beiden bands alles gegeven hebben, gaat haar voorkeur uit naar de dames van Luminize. Ook de andere coaches zijn diep onder de indruk van de meidengroep. “Ik zie iets heel nieuws”, staat Lil’ Kleine zijn mede-juryleden bij. Ook Waylon kan dit alleen maar beamen: “Het is echt een verrijking voor dit programma om ook bands een kans te geven."

Uiteindelijk kiest Waylon voor iets wat hij nog niet zo vaak gezien heeft: een meidengroep. Maar ook de heren van Hard2Get komen er niet slecht van af. Zij worden gekaapt door coach Ali B.

Meer The voice of Holland? Kijk dan volgende week weer om half 9 naar RTL 4 voor een nieuwe aflevering.

Lees meer over
The Voice Of Holland