pijnlijk

Anouk neemt geen blad voor de mond in The Voice

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© The voice of HollandAnouk neemt geen blad voor de mond in The Voice
RTL

Tijdens de laatste Battles is het alles of niets. Een steek laten vallen is er dan ook niet bij, dat maakt coach Anouk maar al te duidelijk na de auditie van Veerle en Norah.

De meiden uit team Lil' Kleine moeten diep in hun ziel graven om het nummer Fighter van Christina Aguilera zo goed mogelijk neer te zetten. Een missie die volgens Anouk niet helemaal geslaagd is... Martijn voelt de bui al een beetje hangen en besluit daarom eerst Ali het woord te geven. Maar ook die is niet onder de indruk van het optreden.

“Ik weet waar Anouk inmiddels niet zo goed tegen kan, en dat is onder andere wat er hier gebeurde”, grapt hij tijdens zijn opening. Ook Waylon heeft weinig positiefs te zeggen over The Battle: “Ik zag jullie vooral vechten met het liedje en met het moment”, staat hij coach Ali bij. “Er had volgens mij veel meer ingezeten. Ik miste echte de fight.”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Rapper Ginger nu al de winnaar van The Voice
Lees ook

Rapper Ginger nu al de winnaar van The Voice

En dan is het woord aan Anouk. Eerlijk is eerlijk, zelf had ze ook niet de beste Battles. “Een aantal hebben het flink opgefokt. En jullie kunnen er ook wat van. Ik vond het, heel lullig, een beetje pijnlijk om te zien. Het was gewoon echt niet goed.” Haar advies naar Jorik is dan ook om beide dames niet mee te nemen, maar daar is de rapper niet hard genoeg voor. Hij gaat uiteindelijk dan tóch voor Veerle, die keihard aan de bak moet.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Benieuwd hoe ver Veerle het gaat schoppen? Kijk dan elke vrijdag om 20:30 naar The voice of Holland bij RTL 4.

Lees meer over
Anouk [Teeuwe]The Voice Of Holland