Netflix-alarm

Noah Centineo is terug in The Perfect Date

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesNoah Centineo is terug in The Perfect Date
RTL

Zet je schrap voor weer een nieuwe Netflix-film met niemand minder dan hottie Noah Centineo! Nog beter, hij wordt vergezeld door Riverdale-actrice Camila Mendes. Zet deze dus maar vast op je Netflix-lijst van 2019.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De knappe Noah Centineo kennen we natuurlijk van de succesvolle film To All The Boys I've Loved Before. Nu kun je opnieuw wegzwijmelen bij zijn knappe verschijning (strak in pak). De nieuwe Netflix-film waarin hij schittert heet The Perfect Date (formeel heet de film The Stand-In).

Noah Centineo vanaf morgen te zien in nieuwe film
Lees ook

Noah Centineo vanaf morgen te zien in nieuwe film

The Perfect Date gaat over Brooks die wel een heel bijzondere dating-app maakt. Hij zet zichzelf namelijk op de markt als stand-in boyfriend. Iedere avond heeft hij weer een nieuwe date, maar alle drukte wordt hem te veel en hij gaat langzaamaan twijfelen aan 'of hij er eigenlijk wel gelukkig van wordt. En de vraag is of hij uiteindelijk wel echt ware liefde zal vinden. 

Natuurlijk zijn er genoeg vissen in de zee, maar heel misschien wordt de knappe Shelby, gespeeld door Camila Mendes, wel zijn nieuwe lover, want zij maakt ook gebruik van de dating-app in The Perfect Date. 

Deze fijne romcom zal in de zomer al te zien zijn op Netflix. Dus heel lang wachten hoeft gelukkig niet. 

Lees meer over
Noah Centineo