Oelala

Ronnie Flex vraagt Katja Schuurman op date

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBS/Ruth van BaaijenRonnie Flex vraagt Katja Schuurman op date
RTL

Ronnie Flex was gisteravond te gast in het SBS 6 programma Saved by the Bell. Hierin mogen kinderen de meest uiteenlopende vragen stellen aan de rapper. Eén van de vragen was met wie de kersverse vader wel eens op date zou willen. Ronnie hoefde hier niet lang over na te denken en kwam al snel met een naam: "Ik zou wel met Katja Schuurman willen daten."

"Ik zou wel met Katja Schuurman willen daten"

Freek Vonk en Peter R. in programma Saved by the Bell
Lees ook

Freek Vonk en Peter R. in programma Saved by the Bell

Op aandringen van de gehele klas richt Ronnie zich vervolgens op de camera en doet een romantisch aanzoek aan Katja. Hierin vertelt hij onder andere dat hij Katja al van jongs af aan bewondert en vraagt haar of ze met hem eens een drankje wil drinken. 

In het programma komt ook het drugsgebruik van Ronnie aan bod. Eén van de leerlingen vraagt hoe het komt dat Ronnie "iets voller is geworden"  Hierover antwoord Ronnie eerlijk: "Ik gebruikte vroeger drugs, ik blowde heel veel. Dat was niet goed voor me en toen ben ik gestopt met blowen. Toen ben ik eigenlijk vanzelf aangekomen omdat ik ook veel uitging en ik wat vaker een drankje dronk. Ik ben wat dikker geworden."