Wat een toestand!

Irene Moors hint op terugkeer Pittige Tijden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPIrene Moors hint op terugkeer Pittige Tijden
RTL

Wie weet wat het leven ons biedt... Het is alweer twintig jaar geleden dat we iedere zaterdagochtend van Pittige Tijden konden genieten. Nu hint Irene Moors op Instagram naar een terugkeer van het populaire persiflageprogramma van haar en Carlo Boszhard.

"Pittig nieuws"

Irene Moors plaatst op Instagram dat ze met "pittig nieuws" komt. En als Irene het woord pittig in de woord neemt, denk je natuurlijk meteen aan Pittige Tijden. De presentatrice kan er verder nog niet veel over zeggen: "We houden het nog even spannend! Maar er mag geraden worden!" Volgens Irene gaat het om leuk nieuws over haar en Carlo. Zou het dan echt?!

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Irene Moors beëindigt contract bij SBS6
Lees ook

Irene Moors beëindigt contract bij SBS6

Eerder deze maand hintte Irenes televisiemaatje Carlo al op een terugkeer van het duo. De presentator heeft er geen geheim van gemaakt dat hij hoopt dat zijn vriendin weer terugkomt naar RTL. "Ik zou graag, als ik dan in een gat mag springen, met Irene op een avond zitten aan een tafel in een soort zomerachtige sfeer", zei Carlo Boszhard in RTL Boulevard. "Dat wil ik heel graag!"

Op Instagram plaatste Carlo ook al een post waaruit blijkt dat de twee nieuwe televisieplannen aan het maken zijn. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Irene Moors is momenteel werkzaam bij SBS, maar na februari verloopt haar contract bij de zender. Er is dus een kans dat ze terugkeert bij RTL.

Lees meer over
Carlo BoszhardIrene Moors