i got you

Deze actrice vertolkt de hoofdrol in tweede seizoen You

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixDeze actrice vertolkt de hoofdrol in tweede seizoen You
RTL

Het was al bekend dat er een tweede seizoen van You aankomt, maar de grote vraag was natuurlijk wie Beck ging vervangen. De Amerikaanse site Deadline lijkt het antwoord te hebben: actrice Victoria Pedretti.

"Behoorlijk gekke shit"

De getalenteerde Victoria Pedretti is pas 23 lentes jong, maar is nu al een gevestigde naam in Hollywood. Zo wist ze, direct uit de schoolbanken, een naam voor zichzelf te maken in de Netflix-serie The Haunting of Hill House. En nu kruipt de jonge actrice wéér in een psychologische serie door de rol in You aan te nemen.

De actrice speelt het personage Love Quinn, een hardwerkende manager in een supermarkt in Los Angeles. Love heeft niets met social media, maar focust zich liever op het hier en nu. 

© Getty Images

Ook het tweede seizoen is weer gebaseerd op de boekenreeks van schrijfster Caroline Kepnes. In het vervolg, Hidden Bodies, verhuist Joe naar Los Angeles om een nieuw leven op de starten. Maar dat betekent niet dat hij aan de West Coast zachter wordt. Showrunner Sera Gamble vertelde namelijk eerder al dat Joe "behoorlijk gekke shit doet" in het tweede seizoen. Can't wait!

In het nagelbijtende eerste seizoen van de Netflix-thriller You valt de geniale bedrijfsleider Joe als een blok voor de prachtige Beck. Joe (gespeeld door Penn Badgley) begint al snel rare trekjes te vertonen en zet alles op alles om Beck voor zich te winnen. Hij is vastbesloten om haar hart te veroveren en gaat zelfs over lijken. Létterlijk...

Lees meer over
NetflixNetflixserie