Dromen najagen

Marieke Elsinga: "Damn, wat ik wilde is gelukt"

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMarieke Elsinga: "Damn, wat ik wilde is gelukt"
RTL

Het gaat Marieke Elisinga voor de wind en daar mag ze best wat vaker bij stilstaan, zo vindt ze zelf. Op Instagram deelt de presentatrice twee van haar prijzen waar ze ontzettend trots op is, de Televizier Talent Award die ze in 2017 won en de Zilveren Radio Ster die ze afgelopen week in ontvangst mocht nemen. Op social media blikt ze terug op haar loopbaan.

"Laat het een aanmoediging zijn"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De presentatrice schrijft bij de foto: "7 Jaar geleden ging ik ervoor: mijn droom om presentatrice te worden najagen. Ontslag nemen, in de horeca bijverdienen en uren en uren ervaring opdoen. Lokale omroepen, stage, nachtradio. Vallen en opstaan. Maar wat ben ik blij dat ik heb doorgezet."

 

Marieke Elsinga haalt uit naar Wietze de Jager
Lees ook

Marieke Elsinga haalt uit naar Wietze de Jager

Marieke was een tijdje te zien als side-kick van Humberto Tan bij RTL Late Night en is momenteel te horen op Q-music in de ochtendshow met Mattie Valk. “Je moet wel een keer kiezen tussen radio en tv hè?!” hoorde ik. “Waarom?” Hier staan ze naast elkaar. De Televizier Talent Award en de Zilveren Radio Ster en noem het pocherij ze zo op insta te knallen, maar ik doe het omdat ik best wat vaker in m’n eigen arm mag knijpen om te zeggen: “Damn, wat ik wilde is gelukt.” Laat het een aanmoediging zijn dat zelf ook te doen"

Lees meer over
Marieke Elsinga