Thank u

Reggie uit Riverdale in nieuwe clip Ariana Grande

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTubeReggie uit Riverdale in nieuwe clip Ariana Grande
RTL

Ariana Grande heeft sinds vandaag een nieuw album: thank u, next! Uiteraard staat de plaat vol met mogelijke hits en om dit heugelijke feit een extra feestelijk tintje te geven, is er ook een nieuwe video. En niemand minder dan Reggie uit Riverdale speelt daar een rol in.

Break up with your girlfriend, I'm bored is het nummer waar het om gaat. De clip heeft een flinke CW-vibe en dat is niet gek, want de 'boyfriend' in de clip wordt gespeeld door niemand minder dan Charles Melton (ook wel: Reggie) uit de hitserie Riverdale. 

Hell yeah: Riverdale krijgt een vierde seizoen
Lees ook

Hell yeah: Riverdale krijgt een vierde seizoen

Ariana is een bezig bijtje. In een half jaar heeft ze twee nieuwe albums uitgebracht met, naast deze, vijf bijbehorende videoclips. Hieronder is het nieuwe album van Ariana (thank u, next) te beluisteren.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De zangeres heeft een heftige periode achter de rug. De dood van haar ex Mac Miller en de verbroken verloving met Pete Davidson hebben er flink in gehakt bij Ariana. Haar nieuwe album zit dan ook vol heftige herinneringen, wat het album zeer persoonlijk maakt. En wie goed luistert, hoort dat de kleine wereldster zich ondanks alles sterker dan ooit voelt. 

 

 

Ook fan geworden van Ariana? Op 23 en 24 augustus en 11 september is de popster te bewonderen in de Ziggodome in Amsterdam. Voor 11 september zijn nog tickets beschikbaar.

Lees meer over
Ariana Grande