it's a new life

Angst overheerste eerste maanden moederschap Roxeanne

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @roxeannehazesAngst overheerste eerste maanden moederschap Roxeanne
RTL

Het kleine wondertje van Roxeanne Hazes en haar lief Erik Zwennes ziet alweer zeven maanden geleden het levenslicht. Daarom blikt de zangeres nu in een emotionele post op Instagram terug op het moederschap. "Mama zijn is de beste taak die ik ooit heb mogen krijgen."

"Jullie zijn voor mij de meest pure vorm van liefde"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De maat is vol voor Roxeanne Hazes
Lees ook

De maat is vol voor Roxeanne Hazes

"De eerste weken als moeder zijn als een constante roes aan me voorbij gegaan. Ik herinner me weinig slaap, buikkrampjes en complete onzekerheid over het ouderschap. Geen idee wat we aan het doen waren, maar instinctief doe je het goed", schrijft de jonge moeder bij een foto waar Fender slechts een paar dagen oud is.

"Mensen zeiden me dat we ervan moesten genieten. 'Ze worden zo snel groot.' En hoe vaak je ook 'Natuurlijk doen we dat' zegt, de angst om het fout te doen overheerste vaak. Om niet te beginnen over die f*cking hormonen, die door je lijf gieren."

Inmiddels is dat gevoel gelukkig een stuk minder en heeft ze al zeven maanden aan ervaring. Zeven maanden die volgens de kersverse blondine voorbij gevlogen zijn. "Ik kan niet beschrijven wat ik voor jou en je papa voel. Jullie zijn voor mij de meest pure vorm van liefde", schrijft ze vol affectie. "Ik ken je, je kent ons. Ik herken je huiltjes, waar je blij van wordt, wat je stom vindt."

Die buikkrampjes en slaaptekort hebben nu plaatsgemaakt voor "weten dat alles een fase is", aldus Rox. Ze noemt het dan ook een wonder dat ze haar zoontje op de wereld heeft gezet. "Mijn liefde voor jou, lieve Fender, is het mooiste wat ik als mens mag voelen. (...) In nog duizend levens hoop ik jou als zoon te mogen hebben, want in mijn ogen ben je perfect. Net als papa dat voor mij is."

Nu, maanden verder, zal er altijd een kleine onzekerheid in Rox blijven schuilen bekent ze eerlijk. "Maar jou zien lachen, zo vaak, is ons diploma als ouders."

Ook Erik staat op social media stil bij de komst van de kleine. Hij noemt het de snelste en mooiste zeven maanden van zijn leven. "En nu durf ik toch wel met zekerheid te zeggen: hij heeft jouw ogen Roxeanne", grapt hij aan de hand van twee foto's van zijn zoon.

© Instagram @erikzwennes
Lees meer over
Roxeanne Hazes