Eindelijk

The Walking Dead terug op Fox en Netflix

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AMCThe Walking Dead terug op Fox en Netflix
RTL

Het tweede gedeelte van seizoen negen van The Walking Dead begint vandaag weer op Fox, en daar blijft het niet bij. Netflix heeft namelijk aangekondigd dat de post-apocalyptische zombie-serie ook bij hen weer terugkeert.

Het duurde even, maar dan heb je ook wat. Het tweede gedeelte van seizoen negen van The Walking Dead is vanaf vandaag eindelijk te zien op Fox! De komende afleveringen van de zombieserie zullen draaien om The Whisperers: De nieuwe groep waarbij iedereen eruitziet als walkers die ook kunnen vechten en praten. 

Tiende seizoen voor The Walking Dead
Lees ook

Tiende seizoen voor The Walking Dead

The Walking Dead zal niet alleen te zien zijn op Fox. Eerder is namelijk aangekondigd dat de zombieserie ook terug zal keren op Netflix! Een twitterbericht, waarbij de streamingsdienst antwoord geeft op de vraag van een fan, heeft veel Nederlandse zombiefanaten blij gemaakt. De fan vroeg namelijk wanneer The Walking Dead terug . En dat was snel dus.  

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De precieze datum is nog niet bekend, maar één ding is zeker: binnenkort is je favoriete zombieserie weer te zien op Netflix!

Vanaf vandaag is The Walking Dead iedere dinsdag om 22:00 uur te zien op Fox.