Huisje, boompje, beestje

'Heidi Klum verwacht vijfde kind van Tokio Hotel-gitarist'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty Images'Heidi Klum verwacht vijfde kind van Tokio Hotel-gitarist'
RTL

Van liefde, naar bruiloft en nu toch ook een kindje voor het gelukkige stel Heidi Klum en Tom Kaulitz. De twee kondigden laatst aan het huwelijksbootje in te stappen en de grote stap lijkt een reden te hebben: Heidi is in blijde verwachting.

"Ik denk het wel. Tom heeft het me verteld!"

Heidi Klum is zwanger van haar vijfde kindje, volgens geruchten althans. Het doet al een tijdje de rond en haar Germany's Next Top Model-collega Wolfgang Joop lijkt het te bevestigen. In een interview antwoordde Wolfgang namelijk het volgende op de vraag of het supermodel zwanger is: "Ik denk het wel. Tom heeft het me verteld!" Het zou niet het eerste kindje zijn voor Heidi, maar wel voor Tokio Hotel-gitarist Tom. 

Heidi Klum en Tokio Hotel-gitarist weten trouwdatum al
Lees ook

Heidi Klum en Tokio Hotel-gitarist weten trouwdatum al

Bovendien ontkent het duo de zwangerschap ook niet. Tom zei in een Duitse talkshow op de vraag of het waar was dat hij "daar niets over wil zeggen." Heidi heeft al vier kinderen, waaronder Leni uit haar relatie met de Italiaanse zakenman Flavio Briatore. Later kreeg ze nog Henry, Johan en Lou tijdens haar huwelijk met zanger Seal. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De trouwdatum is nog niet publiekelijk bekend, maar het stel weet het al zeker. "We zijn twee Duitsers, het zal heel georganiseerd gaan en stipt op tijd," zei de 45-jarige Heidi erover. Het model en de 29-jarige Tokio Hotel-gitarist zijn sinds afgelopen december verloofd. 

Lees meer over
Heidi Klum