Temptation

Famke Louise kan de verleiding van Temptation weerstaan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFamke Louise kan de verleiding van Temptation weerstaan
RTL

Famke Louise vertelt Monica Geuze tijdens een interview dat ze voor geen goud mee zou doen aan Temptation Island met haar Ronnie, maar ze is ervan overtuigd dat ze het wèl aan zou kunnen. Tim Hofman werd ook geïnterviewd, en hij vindt zichzelf te saai voor de kijkers van het programma.

"Ik zeg je heel eerlijk: Ik zou het kunnen, maar ik ga het niet doen"

De tweede podcast van Monica Geuze staat in het teken van artiest Famke Louise en presentator Tim Hofman. "Ik zeg je heel eerlijk: Ik zou het kunnen, maar ik ga het niet doen (...) Ik ben niet zo onzeker over mijn relatie dat ik daaraan mee zou doen", zegt Famke als haar wordt gevraagd of de ultieme relatietest op een tropisch eiland wat voor haar en Ronnie zou zijn.

Famke en Ronnie ontkrachten geruchten breuk
Lees ook

Famke en Ronnie ontkrachten geruchten breuk

Tim heeft een hele andere reden om er niet aan mee te doen met zijn Lize. "We hebben het er weleens over gehad. Wij zijn echt de saaiste ooit", vindt hij. De BNN-presentator zou geen regels opstellen zoals bijna ieder koppel in het programma doet. "Je moet namelijk op elkaar vertrouwen."

Monica zou ook niet deel willen nemen aan het programma, maar voor een fortuin zou ze het overwegen. Famke zou als enige van de drie zelfs voor een miljoen niet meedoen.

Nieuwsgierig geworden naar de rest van de vragen? Hieronder is de video te bekijken.

Lees meer over
Famke LouiseTim HofmanMonica Geuze