on hold

Roxeanne Hazes nog niet klaar om te trouwen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRoxeanne Hazes nog niet klaar om te trouwen
RTL

Roxeanne Hazes en haar verloofde Erik Zwennes zijn al geruime tijd druk hun bruiloft aan het plannen. Maar door onder andere de geboorte van kleine Fender lijken die plannen steeds weer in de koelkast te belanden.

"Door Fender is ons huwelijk naar de achtergrond verdwenen"

Tegenover Story en Weekend vertellen de twee dat ze nog altijd grootse plannen hebben om in Las Vegas in het huwelijksbootje te stappen. “Ik zou dat erg leuk vinden. Ik heb eigenlijk niet zoveel zin in een feest met heel veel mensen. Het liefst zou ik het alleen met onze naaste dierbaren doen”, aldus Roxeanne. 

Roxeanne en Erik zijn veganistisch geworden
Lees ook

Roxeanne en Erik zijn veganistisch geworden

Toch worden deze plannen nog even op de lange baan geschoven vertelt Erik. “Door Fender is ons huwelijk naar de achtergrond verdwenen. Wanneer hij wat ouder is zullen we weer eens over een bruiloft denken.” Ook tegenover RTL Boulevard laat hij weten dat ze momenteel geen haast hebben. 

Een andere reden om nog even te wachten met de plechtigheid zouden de zwangerschapskilo’s van Roxeanne zijn. Zo vertelt ze: “Ik wil eerst mijn oude lichaam terug. Als ik wat beter in mijn vel zit, gaan we lekker trouwen." De zangeres vindt zichzelf nog veel te zwaar zo vervolgt ze: "Ik heb geen zin om te sporten omdat ik gewoon lekker bij die kleine wil zijn. En daarbij ben ik ook weer aan het werk gegaan. Maar het komt allemaal wel." 

Roxeanne en Erik zijn sinds 2016 samen en zijn sinds twee jaar verloofd. Afgelopen zomer werd de kleine Fender geboren. 

Lees meer over
Roxeanne HazesErik Zwennes