wegwezen

Douwe Bob zet luidruchtige 17-jarige fan uit de zaal

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDouwe Bob zet luidruchtige 17-jarige fan uit de zaal
RTL

Douwe Bob heeft woensdagavond een luidruchtige fan uit de zaal moeten zetten. De vrouw liet gedurende het optreden meerdere malen van zich horen, zo is te zien in meerdere filmpjes die rondgaan op Facebook. Hierop besloot de zanger om haar uit de zaal te laten verwijderen.

"Ik ben helemaal geen verwarde vrouw"

Douwe Bob trad op in Oss waar een van de aanwezigen zich nogal luidruchtig gedroeg. De singer-songwriter besloot de bezoekster hierop aan te spreken en vroeg de techniek om het zaallicht aan te doen. Op deze manier kon hij zien wie er zoveel lawaai maakte. De dame in kwestie werd gesommeerd stil te zijn. "Ik denk dat je even je bek moet houden", zei de zanger lacherig. De zaal reageerde met groot applaus. 

Heeft Douwe Bob opnieuw liefdesgeluk gevonden?
Lees ook

Heeft Douwe Bob opnieuw liefdesgeluk gevonden?

Toch leek dit niet te werken, zo was te zien op een inmiddels verwijderd filmpje. De vrouw bleef het optreden verstoren en Douwe Bob zag zich genoodzaakt om haar uit de zaal te laten verwijderen. "Het is nu klaar jongens. Sorry lieverd, het spijt me echt." De vrouw gaat vervolgens onder luid boegeroep een discussie aan. "Dit is niet het moment. Is er bewaking jongens? Ik ga dit niet zelf doen."

Nadat de vrouw eenmaal vertrokken was, richtte Douwe Bob zich tot de zaal. "Dit kan alleen in Oss gebeuren. Daarom houden we ook van Oss. Iemand anders nog problemen? Dan mag je het nu zeggen."

Tegenover RTL Boulevard reageert de dame in kwestie: "Ik ben groot fan van Douwe Bob. Ik kreeg die dag een kaartje van mijn vriendin en we gingen samen heen. Hij heeft al eens eerder bij een concert gezegd dat iemand haar bek moest houden. Mijn vriendin en ik waren aan het praten en toen zei hij het ook tegen mij. Dat pikte ik niet. Ik ben zeventien jaar, zit op school en ik ben helemaal geen verwarde vrouw, zoals de media over mij schrijft. Ik ben een groot fan en hij heeft me vernederd in die zaal."

Het management laat weten dat gisteravond in Oss een fantastische show was, maar helaas een meisje voor overlast zorgde. "Ze bleef maar door de set heen praten en contact met Douwe zoeken. Nadat Douwe een aantal keren heel rustig vroeg of ze stil wilde zijn, en vervolgens niet ophield, heeft hij uiteindelijk gezegd dat ze maar beter kon gaan."

Lees meer over
Douwe BobConcerten