Onschuldig

Patricia Paay: 'Ik hoef niets te bewijzen'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
Patricia Paay: 'Ik hoef niets te bewijzen'
RTL

Patricia Paay heeft er een financieel potje van gemaakt en stond vandaag opnieuw voor de rechtbank. Nu omdat een schuldeiser ruim 100.000 euro eist van de diva.

"Het is wel een beetje stinkend vervelend aan het worden nu, ja. Ik heb nou weer zin in leuke dingen"

Patricia Paay moet weer voor de rechter verschijnen. Dit heeft allemaal te maken met de beruchte plasvideo uit 2017, waarna Patricia anderen voor de rechter sleepte. Om dit te bekostigen, klopte zij aan bij een vriend. Inmiddels wil het bedrijf van die vriend het geld terug en sleept de diva voor de rechter. 

Patricia Paay gaat er weer tegenaan
Lees ook

Patricia Paay gaat er weer tegenaan

Het mag wat kosten, zo'n rechtszaak. La Paay zou tot zo'n 100.000 euro hebben gekregen om de zaken aan te spannen. Maar door een ruzie binnen het bedrijf moet ze nu alles terugbetalen. Volgens Patricia klopt dit alleen niet, ze zou het bedrag cadeau hebben gekregen en nog altijd goed bevriend zijn met de oude directeur die haar het geld gaf. 

"Ze vinden gewoon dat ik dat geld terug moet betalen, maar die man heeft het mij geschonken", legt ze uit. "Ik heb hem ook speciaal meegenomen zodat je ziet dat ik nog steeds heel erg bevriend ben en dat je ziet dat jij achter mij staat." 

Inmiddels is de oud-zangeres het ook wel een beetje zat, al die rechtszaken. "Het is wel een beetje stinkend vervelend aan het worden nu, ja. Ik heb nou weer zin in leuke dingen, maar je moet hierheen", vertelt ze. Ook wil ze één ding duidelijk maken over het geld en de zaak: "Ik heb niets te bewijzen." 

Patricia Paay's seksvideo staat sinds 2017 op het internet. Mede dankzij GeenStijl gaat het persoonlijke avontuur viral. Ondanks haar schaamte starten er meerdere rechtszaken rondom de pikante video. Zowel tegen de mensen die de video plaatsten als tegen Johan Vlemmix die sekspoppen maakte van de beelden. 
 

Lees meer over
Patricia PaayJohan VlemmixRechtRechtspraakRechtszaak