Shallow

POLL: Ging Lady Gaga en Bradley's optreden bij de Oscars te ver?

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesPOLL: Ging Lady Gaga en Bradley's optreden bij de Oscars te ver?
RTL

Lady Gaga en Bradley Cooper traden tijdens de Oscars op met het nummer Shallow. Al sinds de release van de film A Star is Born speculeren kijkers over de relatie tussen de twee. Spice Girl Mel B laat nu weten dat ze de band tussen de twee supersterren maar raar vindt.

In het ochtendprogramma Good Morning Britain werden de Oscars uitgebreid besproken door Spice Girls-zangeres Mel B en Piers Morgan. Hierbij werd ook het optreden van Lady Gaga en Bradley Cooper onder de loep genomen. Mel B vond dat de twee iets té close waren. 

Lady Gaga weer vrijgezel
Lees ook

Lady Gaga weer vrijgezel

Het flirterige optreden werd Mel B een beetje te veel, omdat Bradley's vriendin Irina Shayk zat toe te kijken. "Ze keken elkaar verliefd aan, he?", zei Piers tegen Mel. "Ja, echt en dat is waar iedereen het over heeft. Maar ik hoop dat het bij het optreden hoorde, want dat doe je een andere vrouw niet aan. Ik hoop dat het puur professioneel is", legt Mel uit. 

Lady Gaga's verloving is ook net afgebroken. Dat maakt het volgens Piers nog erger. "Als je alle informatie bij elkaar optelt, ze heeft geen verlovingsring om en dan kijkt ze Bradley op een manier aan die echt een grens over gaat." Daarnaast zat Irina tijdens de ceremonie tussen de twee sterren in. Volgens bronnen zou dit bewust zijn gebeurd, zodat Lady Gaga en Bradley niet steeds samen gezien werden. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Lady GagaBradley CooperIrina ShaykOscarsLiefde