nieuwe ster

Maan geeft Dennis hartverwarmend advies na winnen The Voice

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMaan geeft Dennis hartverwarmend advies na winnen The Voice
RTL

Jazz-zanger Dennis van Aarssen mag zich een jaar lang de winnaar van The voice of Holland noemen. Iemand die als geen ander weet wat er bij die felbegeerde titel allemaal komt kijken is Maan, die het zesde seizoen van de talentenjacht won.

“Blijf dicht bij jezelf en dicht bij wat je hart zegt je te doen"

“Nog heel heel heel heel erg gefeliciteerd lieve Dennis”, schrijft de zangeres apetrots op Instagram. “Zo vet zo je eigen stijl, even wat anders dan wat we tegenwoordig constant om ons heen horen!” Ook heeft ze nog advies voor hem: “Blijf dicht bij jezelf en dicht bij wat je hart zegt je te doen. Veel mensen gaan iets van je willen of iets van je maken wat je niet bent. Luister goed naar je overloaded muzikale gevoel."

The Voice-winnaar Dennis zegt zijn baan nog niet op
Lees ook

The Voice-winnaar Dennis zegt zijn baan nog niet op

© Instagram @maan.de.st

De jonge Maan wist met haar gouden keeltje het zesde seizoen in 2016 te winnen. De zangeres was slechts achttien jaar oud toen ze het moest opnemen tegen rocker Dave, Jennie Lena en ballad-zanger Brace. Nu, enkele jaren later, domineert Maan de hitlijsten. Zo had ze al groot succes met nummers als Waar Ga Je Heen, nam ze een nummer op met Ronnie Flex (Blijf Bij Mij) en werkte ze samen met Kriss Kross Amsterdam, Tabitha en Bizzey voor Hij Is Van Mij.

Lees meer over
MaanThe Voice Of Holland