het zij zo

Angela Groothuizen maakt zich geen zorgen over einde tv-loopbaan

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPAngela Groothuizen maakt zich geen zorgen over einde tv-loopbaan
RTL

"De tv-wereld is hard, deal with it!", vertelt Angela openhartig aan Privé. De presentatrice weet zeker dat er ooit een einde aan haar televisiecarrière komt, maar maakt zich daar niet druk om.

"Zo gaat het nu eenmaal in de showbusiness"

Het is pas bekendgemaakt dat Angela weer haar contract heeft verlengd bij RTL, maar ze weet dat daar ooit een einde aan komt. "Mocht dit mijn laatste tv-contract zijn, dan is er geen man overboord. Zo gaat dat nu eenmaal", legt ze uit. Met de vele veranderingen in haar branche is haar toekomst nog onzeker. "Peter van der Vorst wordt onze nieuwe programmadirecteur en iedereen is benieuwd welke veranderingen dat uiteindelijk met zich meebrengt." 

Gaan Chantal Janzen en Angela Groothuizen doorbreken in Amerika?
Lees ook

Gaan Chantal Janzen en Angela Groothuizen doorbreken in Amerika?

Vriendin en collega Irene Moors vertelde laatst zich niet meer helemaal thuis te voelen in de tv-wereld. "Ze moet niet zo miepen", reageert Angela. "Ik ben niet bang voor het einde van mijn carrière, want zo gaat het nu eenmaal in de showbusiness. Kun je daar niet tegen, dan moet je lekker wat anders gaan doen. Ik heb in het verleden vaker meegemaakt dat ik afscheid moest nemen van gave dingen, zoals in 2005 na vijf jaar de presentatie van Wie is de Mol?, jammer maar helaas. Soms zit je even zonder en op een dag is het helemaal afgelopen." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Op dit moment gaat het goed met Angela op de televisie. Zo verscheen ze laatst nog als jurylid in The World's Best, een internationale talentenjacht waarbij zij Nederland vertegenwoordigde samen met Chantal Janzen. Voorlopig heeft ze dan ook geen zorgen. "We worden goed betaald en ons werk is toch een beetje afhankelijk van het feit of de kijker wel of niet op je zit te wachten." 

Lees meer over
Angela GroothuizenIrene MoorsChantal JanzenAVROTROSRTL NederlandTv-programmaCarrière