Gefeliciteerd

Throwback: De transformatie van jarige job Justin Bieber

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP/Getty ImagesThrowback: De transformatie van jarige job Justin Bieber
RTL

Hoera! Justin Bieber is vandaag jarig. De succesvolle superster mag vandaag 25 kaarsjes uitblazen. Dit jubileumjaar is een mooi moment om terug te blikken op de grote transformatie die de popster de afgelopen jaren heeft ondergaan.

Van de jongen met het meest gehate liedje op YouTube tot een ware superster. Justin Bieber heeft flink wat ups en downs in zijn zangcarrière achter de rug. Op onderstaande snoezige foto zie je Justin voor het allemaal begon. Het kleine Canadese ventje werd op 1 maart 1994 op de wereld gezet door mama Pattie Malette en papa Jeremy Bieber.

© Instagram @justinbieber

Justin's road to fame begon bij de liedjes One Time en Baby. Justin was toen hét idool onder tienermeisjes. De rest van de wereld was niet zozeer fan van de popzanger. Het liedje Baby, dat uitkwam in 2010, kreeg in de loop van de jaren meer dan 10 miljoen dislikes op YouTube. De zanger stond naast zijn gehate liedje bekend om zijn Justin Bieber-kapsel en zijn schattige babyface.

© ANP

In de jaren na zijn YouTube-fail is de popster compleet getransformeerd tot een stoere, getatoeëerde spierbundel. In een campagne voor Calvin Klein showde Justin in 2015 vol trots zijn nieuwe look.

© Getty Images

De popster maakte indruk met zijn nieuwe look en werd bekender dan ooit, maar dan nu enkel op een positieve manier. Hij maakte een omslag met zijn nieuwe album Purpose waar onder andere hits What Do You Mean en Sorry op staan. Justin scoort sindsdien hit na hit en werkt samen met andere grote artiesten. Hij liet in 2015 zelfs zijn haar weer groeien en verfde het blond.

© Getty Images

Helaas zit er ook een keerzijde aan al deze beroemdheid. Eerder is namelijk bekend gemaakt dat Justin de laatste tijd kampt met een depressie. Gelukkig krijgt hij alle steun van zijn zorgzame vrouw Hailey, met wie hij in 2018 trouwde. Laten we hopen dat het snel beter gaat met de jarige. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ter ere van zijn verjaardag en om het geheugen weer even op te frissen, hier het liedje waar het allemaal mee begon: Baby.

Lees meer over
Justin BieberVerjaardag