in the shallow

Visagiste Lady Gaga verklapt geheim A Star Is Born

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Warner Bros. Pictures International HollandVisagiste Lady Gaga verklapt geheim A Star Is Born
RTL

Voor haar rol als Ally in A Star Is Born, onderging Lady Gaga een mega-transformatie. De zangeres is bijna onherkenbaar, en dat was dan ook een flinke klus. Zo vertelt de visagiste van het pop-icoon in de nieuwste video van NikkieTutorials.

Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, heeft voor haar laatste video de make-up artist van superster Lady Gaga gestrikt. De wereldberoemde Sarah Tanno neemt Nikkie flink onder handen, terwijl de twee kletsen over van alles en nog wat. In de video laat de Nederlandse YouTube-ster doorschemeren dat het tijdens de opnames twee dagen voor de Oscars is, en vanzelfsprekend gaat het gesprek al snel over dé filmsensatie van het moment: A Star is Born. En terwijl de twee beauty-liefhebbers kletsen over de film, doet Sarah een bijzondere onthulling. 

Opvolger A Star Is Born is hier
Lees ook

Opvolger A Star Is Born is hier

Sarah biecht op dat voor de film alle tattoo's van Gaga met make-up moesten worden weggewerkt om te transformeren in Ally. En dat zijn er een heleboel! "Ze had meer make-up op haar lichaam, dan op haar gezicht", grapt ze.

Bekijk de video hieronder:

De zangeres onthulde afgelopen maand nog een nieuwe tatoeage te hebben gezet. Langs haar ruggengraat heeft ze een roos laten vereeuwigen, met daarnaast de woorden La Vie En Rose, het nummer dat ze zingt in haar film A Star Is Born.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Lady GagaNikkieTutorialsNikkie de Jager