Baby on board

Hoogzwangere Jessica Simpson weer thuis uit het ziekenhuis

Door RTL Boulevard/ANP··Aangepast:
© ANPHoogzwangere Jessica Simpson weer thuis uit het ziekenhuis
RTL

Pittige tijden voor Jessica Simpson gedurende haar derde zwangerschap. De zangeres liet op Instagram weten weer thuis te zijn nadat ze een week in het ziekenhuis lag met een zware bronchitis. Inmiddels gaat het beter met haar en is alles gelukkig goed met de baby, die ze al een naam gegeven heeft: Birdie.

"Hierbij stuur ik mijn liefde en gebeden naar alle moeders die dit ook hebben moeten meemaken"

"Ik ben eindelijk weer thuis na mijn vierde ziekenhuisopname in 2 maanden. Hoesten met Birdie in mijn buik is een extreem pijnlijk geweest. Langzaam word ik weer de oude en ons kleine meisje doet het supergoed, gelukkig. Ik word weer gezond en kan niet wachten om haar glimlach te zien. Hierbij stuur ik mijn liefde en gebeden naar alle moeders die dit ook hebben moeten meemaken," aldus Jessica.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jessica Simpson kan zware zwangerschap aan
Lees ook

Jessica Simpson kan zware zwangerschap aan

Simpson's zwangerschap verloopt met pieken en dalen. In januari postte ze een foto op Instagram met extreem opgezwollen voeten en vroeg hierbij om raad van andere moeders. Een maand later bezweek de toiletbril onder haar zwangerschapskilo's, wat ze ook deelde met haar volgers. Jessica verwacht haar derde kindje met voormalig American Footballspeler Eric Johnson waarmee ze in 2014 trouwde. Het stel heeft al twee kinderen.

Lees meer over
Jessica SimpsonBabyZwangerschap