Circle of life

Disney steekt iconische Lion King-scène in nieuw jasje

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© DisneyDisney steekt iconische Lion King-scène in nieuw jasje
RTL

Om een nieuw zomerfestival in het park te vieren, besluit Disneyland Parijs de openingsscène van The Lion King na te bootsen. Hiermee wil het attractiepark het publiek uitnodigen om langs te komen tijdens het The Lion King & Jungle festival dat 30 juni van start gaat.

Disneyland Parijs staat deze zomer in het teken van de animatiefilms The Lion King en Jungle Book. Dit wordt gevierd met een speciaal festival in het park. De aankondiging hiervan doet het bedrijf met een bijzondere interpretatie van The Circle of Life, waarbij Simba, in de film, voor het eerst aan het dierenrijk wordt laten zien. In de reclame zijn het mensen, geen dieren. Maar ze lijken wel een beetje op de beesten die ze vervangen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

‘Disney’s streamingdienst als eerste naar Nederland’
Lees ook

‘Disney’s streamingdienst als eerste naar Nederland’

Ook wordt er een schattige baby omhoog gehouden, zodat 'ie alvast een glimp krijgt van het magische park. Natuurlijk wordt er ook gebruik gemaakt van het iconische nummer dat bij deze scene hoort. Het gaat ook net iets anders, omdat de baby niet gepresenteerd wordt aan het volk, zoals in de film. Uiteindelijk wandelt iedereen in het spotje richting de ingang van Disneyland, waar het festival op hen staat te wachten. 

Het festival staat niet voor niets in het teken van The Lion King. De nieuwe versie van de film komt deze zomer namelijk uit. In de vernieuwde film vertolken Childish Gambino, Beyoncé en Seth Rogen een paar van de hoofdrollen. De live-adaptatie van The Lion King is vanaf 17 juli te zien in de Nederlandse bioscopen. 

Lees meer over
BeyoncéWalt DisneyDisneyDisneyland ParijsDisneyland Parijs