insider

Fred van Leer komende maanden niet te zien bij 6 Inside

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPFred van Leer komende maanden niet te zien bij 6 Inside
RTL

Fred van Leer werd begin dit jaar bekendgemaakt als één van de 'Insiders' in het nieuwe entertainmentprogramma 6 Inside. Hij zou regelmatig te zien zijn als lifestyle-expert in het dagelijkse programma van Albert Verlinde en Jan Versteegh. Toch is hij nog maar twee keer op de buis geweest.

"Ik ben ramvol"

Over de reden dat de stylist nog maar twee keer te zien was bij 6 Inside is hij duidelijk. Fred laat aan RTL Boulevard weten dat hij er nog steeds werkzaam is, maar dat hij bezig is met twee andere programma's en een theatershow. "Ik ben dus ramvol. Er is geen gedoe, ik ben daar niet weg. Begin januari heb ik twee keer daar gezeten. Ze wisten van tevoren dat ik mijn programma's zou opnemen dus daar ben ik mee bezig", aldus Fred.

Fred van Leer geniet volop van rol in The Christmas Show
Lees ook

Fred van Leer geniet volop van rol in The Christmas Show

De komende maanden is Fred druk bezig en hij laat weten dat hij in de zomer twee maanden op vakantie gaat. Hij zal in de nabije toekomst dus niet te zien zijn bij 6 Inside. Talpa heeft laten weten dat Fred niet stopt, de reden dat hij niet te zien is in de show is omdat hij niet kan worden ingepland.

Lees meer over
Fred van Leer