Super bass

Nicki Minaj verzekert fans dat concert Ziggo Dome doorgaat

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
Nicki Minaj verzekert fans dat concert Ziggo Dome doorgaat
RTL

Na technische problemen in Slowakije en het Franse Bordeaux hoeft Nicki Minaj in de Ziggo Dome in Amsterdam geen problemen met de stroomcapaciteit te verwachten. De zangeres staat op 25 maart in Amsterdam met de NICKI WRLD Tour, die in het teken staat van haar album Queen.

"We voorzien geen problemen"

Eind februari moest het hiphop-icoon op het laatste moment een concert afblazen in Slowakije, omdat ze technische issues had in het stadion in Bratislava. Afgelopen weekend gebeurde hetzelfde in Bordeaux in Frankrijk.

Nicki Minaj kletst uren met fans na afgelaste show
Lees ook

Nicki Minaj kletst uren met fans na afgelaste show

"We zijn op de hoogte van de technische problemen bij de andere shows in Europa van Nicki Minaj", zegt een woordvoerder van concertorganisatie Greenhouse Talent, die de Ziggo Dome voor het concert afhuurt. "We hoeven in de Ziggo Dome geen extra maatregelen te nemen. Vooraf wordt duidelijk gecommuniceerd aan welke voorwaarden we moeten voldoen. We voorzien geen problemen."

Nicki Minaj heeft nog tien shows in Europa te gaan. Volgens TMZ garanderen ook concertzalen in Birmingham, Glasgow en Zurich dat de rapper geen stroomproblemen zal krijgen. Voor het concert in Amsterdam zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Lees meer over
Nicki MinajMuziekConcertzaalZiggo Dome