my heart will go on

Roxeanne Hazes zweert verloofde eeuwige trouw bij Titanic

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRoxeanne Hazes zweert verloofde eeuwige trouw bij Titanic
RTL

Roxeanne Hazes is dolgelukkig in de liefde, maar krijgt desondanks geen genoeg van drama's. "Ik ben een enorme sucker voor liefdesrampen", biecht de zangeres op in het AD.

"Ik kan het woord voor woord naspelen"

Roxeanne is dan ook verslingerd aan de film Titanic. "Die obsessie is zo vergaand, dat ik het script thuis heb. Ik kan het woord voor woord naspelen. Ik beeld me in hoe het zou zijn als het mij zou overkomen en tijdens de beroemde 'I'll never let go Jack'-scène beloof ik mijn verloofde altijd huilend dat ik hem nooit zal loslaten."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Roxeanne Hazes wil niet met hologram optreden
Lees ook

Roxeanne Hazes wil niet met hologram optreden

Toch was het niet hoofdrolspeler Leonardo DiCaprio die in Roxeannes tienerkamer boven haar bed hing. "Die speciale plek was gereserveerd voor Robbie Williams. Ik was er heilig van overtuigd dat wij zouden trouwen."

De zangeres, die als tiener "Gwen Stefani wilde worden", heeft tegenwoordig een hele andere held: Bob Ross. De schilder met weelderige krullenbos is Roxeannes "messias". "Iedere ochtend begint voor mij met een filmpje van zijn werk. Door hem heb ik het schilderen opgepakt. Zijn stem brengt me bijna in trance, maar het hoogtepunt van zijn filmpjes zijn de momenten dat hij zijn kwasten schoonmaakt. Daar ligt hij zelf dubbel om en dat vind ik megaschattig."

Lees meer over
Roxeanne Hazes