fred andrews

Cole Sprouse over Riverdale zonder Luke Perry

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesCole Sprouse over Riverdale zonder Luke Perry
RTL

De onverwachte dood van Luke Perry schokte de wereld en liet velen zich afvragen hoe zijn prominente rol in de populaire Netflix-serie Riverdale zal worden aangepakt. Cole Sprouse, die Jughead speelt, licht een tipje van de sluier op.

"De hele wereld treurt om zijn heengaan"

Afgelopen dinsdag verscheen Cole Sprouse, die Jughead speelt, op 'The View' om zijn nieuwe film Five Feet Apart te promoten en de toekomst van Riverdale aan te kaarten zonder de beroemde 90210-acteur. "Hij was zeer geliefd. Ik bedoel, de hele wereld treurt om zijn heengaan. Maar hij had liever dat we allemaal lachten over zijn geweldige verhalen dan dat we te lang rouwden", zei Cole over zijn co-ster.

Boerderij Luke Perry blijft in de familie
Lees ook

Boerderij Luke Perry blijft in de familie

Over de toekomst van Fred Andrews in Riverdale, de rol die Luke Perry vertolkte, zegt Cole: "Ik kan er niet te diep op in gaan zonder iets te verklappen, maar we hebben iets narratiefs gepland. We hebben ook een aantal afleveringen aan hem opgedragen.”

Luke stierf op 4 maart nadat hij een beroerte kreeg. De productie van Riverdale stopte onmiddellijk twee dagen na het nieuws.

Lees meer over
Cole Sprouse