one day I'll fly away

To All The Boys I've Loved sneller dan je denkt op Netflix

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixTo All The Boys I've Loved sneller dan je denkt op Netflix
RTL

Al onze gebeden werden afgelopen kerst gehoord. Want na lang smeken en dromen maakte Netflix afgelopen toen bekend dat er inderdaad een vervolg op To All The Boys I've Loved komt. En de opnames zijn inmiddels in volle gang!

"TATB2 we komen eraan!"

Heel internet zwichtte voor liefdeskoppel Lara Jean Covey, gespeeld door Lana Condor, en haar perfecte vriendje Peter Kavinsky (hunk Noah Centineo) uit de Netflix-film To All The Boys I’ve Loved Before. Een tweede deel kon dan ook niet uitblijven. En Netflix laat er geen gras over groeien, want inmiddels zijn ook de opnames voor de tweede Netflix-hit gestart. Zo laat knapperd Noah Centineo weten via zijn Twitter.

Daar checkte hij in op het vliegveld van Los Angeles met daarbij de tekst: "TATB2 we komen eraan!" Zijn tegenspeelster Lana reageerde daarop met: "Ik kan niet wachten je te zien." Ahh!

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nederlandse Netflix-serie Undercover nu al in de prijzen
Lees ook

Nederlandse Netflix-serie Undercover nu al in de prijzen

Toch lijkt het erop dat hun prille liefde van korte duur zal zijn. In het tweede deel van de Netflix-hit maakt namelijk een kersverse love interest zijn opwachting die het liefdesgeluk komt verstoren "Peter zal moeten vechten voor onze liefde, wat zeker geen slechte zaak is", zo verklapt Lana in Elle.

De eerste film was gebaseerd op het gelijknamige boek, dat ook deel uitmaakt van een trilogie van schrijfster Jenny Han. Het vervolg krijgt de naam PS I Still Love You, naar het gelijkname tweede deel in de boekenreeks. In het vervolg zijn Lara Jean en haar liefdesbrieven terug. En ze hebben het niet makkelijk, want een jongen uit het verleden van Lara Jean is teruggekeerd. En dat geldt ook voor haar gevoelens voor hem. Kan een meisje meteen verliefd worden op twee jongens? Slechts één ding is zeker: verliefd worden is slechts het gemakkelijke gedeelte...

Lees meer over
Netflix