verhuisbericht

Harry en Meghan moeten verhuizing uitstellen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHarry en Meghan moeten verhuizing uitstellen
RTL

Het lijkt erop dat prins Harry en Meghan Markle nog geen verhuisdozen aan het inpakken zijn. De verhuizing naar hun nieuwe stulpje stond gepland voor deze week, maar een bron laat aan The Sun weten dat het nog wel een maand kan duren.

"Ze zijn nogal veeleisend, maar dat is wel te begrijpen"

Harry en Meghan verhuizen binnenkort naar Frogmore Cottage in Windsor. Het nieuwe paleisje moest eerst grondig gerenoveerd worden, maar dit duurt langer dan gepland. Volgens de bron komt dit doordat het stel steeds veranderingen maakt in hun ontwerp. De bron vertelt aan The Sun: "Ze zijn nogal veeleisend, maar dat is wel te begrijpen. Iedereen wil toch dat hun huis perfect is?"

Prins Harry en Meghan krijgen niet alles wat ze willen
Lees ook

Prins Harry en Meghan krijgen niet alles wat ze willen

Harry en Meghan hebben veel laten veranderen aan hun nieuwe optrekje. Zo zou er een grote woonkeuken zijn gebouwd en is er een nieuwe schoorsteen geplaatst met een enorme open haard. Volgens de bron is het dus niet vreemd dat de renovatie meer tijd in beslag neemt. "Als je kijkt naar de grootte van het project, is een vertraging van drie of vier weken niet zo veel. Het koppel is blij met hoe het allemaal verloopt."

Het stel is momenteel in verwachting van hun eerste kindje dat over ongeveer een maand geboren zal worden. Het is dus nog even afwachten of de renovatie op tijd klaar zal zijn. Harry en Meghan wonen momenteel in Nottingham Cottage op Kensington Palace.

Lees meer over
Prins HarryMeghan Markle