Cougar town

Liam Payne 'gaat het officieel maken met Naomi Campbell'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesLiam Payne 'gaat het officieel maken met Naomi Campbell'
RTL

Ingewijden vertellen aan de Britse krant The Sun dat de One Direction-zanger zelfs een nummer heeft geschreven voor de verjaardag van 48-jarige model.

"Ze worden steeds hechter en hun gevoelens steeds dieper"

Liam wil het publiekelijk maken hoe verliefd hij is op Naomi door een liedje voor haar verjaardag te zingen. Het iconische model viert in mei haar 49ste verjaardag, waar de One Direction-zanger een nummer voor heeft geschreven. Volgens ingewijden gaat hij die zingen in het bijzijn van hun vrienden en familie. 

'Naomi Campbell en Liam Payne aan het daten’
Lees ook

'Naomi Campbell en Liam Payne aan het daten’

De zanger, die afgelopen zomer het uitmaakte met Cheryl Cole, heeft ook een hotel geboekt voor een tripje naar het filmfestival van Cannes. Een verschijning op de rode loper staat dus op de planning. "Dit is een enorme stap voor het stel", vertelt de bron. "Ze komen er eindelijk voor uit dat ze verliefd zijn op elkaar."

"Veel van haar vrienden dachten dat de relatie snel zou eindigen, maar het tegenovergestelde gebeurt nu", gaat de bron verder. "Ze worden steeds hechter en hun gevoelens steeds dieper. Naomi hield hem eerst op afstand, maar op haar verjaardag staat hij in het middelpunt van de belangstelling." 

Het onwaarschijnlijke duo dateten sinds eind 2018 en zijn slechts een paar keer samen gespot. 

Lees meer over
Liam PayneNaomi CampbellRelatieSeks