This Justin

Justin Bieber hint op vaderschap

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJustin Bieber hint op vaderschap
RTL

Justin Bieber heeft een in een lang bericht op Instagram een update gegeven over zijn huidige toestand. Eerder werd al bekend dat hij last heeft van een zware depressie. In de tekst zit één opvallende zin waardoor de Beliebers, zijn grootste fans, geloven dat hij vader wordt.

"Niks is belangrijker dan mijn familie en mijn gezondheid"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In het bericht beschrijft de Canadese superster hoe het nu met hem gaat. “Ik heb veel berichten gelezen waarin staat dat jullie een nieuw album willen… Ik ben mijn gehele tienerjaren op tournee geweest en ik ben erachter gekomen dat ik ongelukkig was tijdens mijn laatste tour, dat hebben jullie wellicht gezien. (…) Ik ben momenteel erg gefocust op het repareren van een paar diepe emotionele problemen, dit om er voor te zorgen dat ik niet uit elkaar val.”, zo schrijft Justin.

Justin Bieber bezorgt IJslandse kloof te veel toerisme
Lees ook

Justin Bieber bezorgt IJslandse kloof te veel toerisme

“Ook zodat ik mijn huwelijk kan onderhouden en de vader kan zijn die ik wil zijn.”, vervolgt hij. Of dit gaat om toekomstige plannen om kinderen te krijgen of dat zijn vrouw Hailey momenteel in verwachting is van hun eerste kind, is niet helemaal duidelijk. “Zei hij nou vader? Heb ik iets gemist?” is een van de reacties onder de foto.

Justin eindigt het bericht met de belofte dat er snel een nieuw album komt maar dat ze wel even geduld moeten hebben. “Muziek is erg belangrijk voor mij, maar niks is belangrijker dan mijn familie en mijn gezondheid. Ik kom snel met een te gek album.”

Lees meer over
Justin Bieber