Ain't no sunshine

The Voice Kids-coaches draaien massaal voor talentje Robin

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTL/The Voice KidsThe Voice Kids-coaches draaien massaal voor talentje Robin
RTL

Niet alleen het uiterlijk van de veertienjarige Robin was opvallend in de afgelopen aflevering van The Voice Kids. De zanger wist namelijk een bijzondere indruk achter te laten op zowel de kijkers als de juryleden.

"Alles is gewoon nice, je presence, je looks. Supergoed gedaan!"

Bij aankomst valt meteen wat op aan Robin, hij draagt namelijk make-up. Presentatrice Wendy vraagt ernaar en hij legt uit dat hij het gewoon superleuk vindt om op te doen. De veertienjarige zag tutorials op YouTube en besloot het zelf ook te proberen. Helaas krijgt hij ook weleens vervelende reacties op zijn uiterlijk, maar dat maakt hem niet uit. "Boeien", zegt hij over de nare opmerkingen. 

Zijn uiterlijk heeft in dit programma ook geen invloed op zijn kansen, natuurlijk. Want wat heeft Robin indruk gemaakt op de jury met het nummer Ain't No Sunshine van Bill Withers. Direct na de eerste twee woorden zijn alle vier de coaches omgedraaid voor hem. Zodra hij klaar is zegt Ali: “Alle coaches gaan je proberen binnen te halen, jongen.”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

The Voice Kids-kandidaat ziet Wendy aan voor Chantal
Lees ook

The Voice Kids-kandidaat ziet Wendy aan voor Chantal

Het is niet de enige lovende kritiek die hij kreeg. "Je hebt een eigen geluid", zegt Anouk. "Alles is gewoon nice, je presence, je looks. Supergoed gedaan!" Ilse ziet het ook wel zitten met hem. "Ik wil je ook heel graag", vertelt ze. "Je timing is heel fijn, lekker lui. Het klopt gewoon helemaal. En dat je jezelf begeleidt vind ik gewoon fantastisch. Dat laat je muzikaliteit zien. Ik wil graag bij jou horen. Dus ik hoop van harte dat je voor mij kiest."

"Dat donkere, warme geluid. Echt heel goed", zegt Marco over het optreden. "Je bent een artiest in de dop. Ik wil graag jouw coach zijn." Dan wordt het tijd om te kiezen. "Ik ga voor Anouk", zegt de enthousiaste Robin. Ook zijn nieuwe coach is heel tevreden en geeft hem als eerbetoon van het deel uitmaken van haar team een ketting. De jonge zanger zal het volgende week alweer moeten opnemen tegen de andere kandidaten, want dan beginnen de Battles van The Voice Kids.

Lees meer over
Wendy van DijkAnouk [Teeuwe]Ali BIlse DeLangeMarco BorsatoThe Voice KidsTv-programma