haleb 4 life

Wait what? Hanna en Caleb hebben een baby samen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesWait what? Hanna en Caleb hebben een baby samen
RTL

We kunnen nog altijd niet geloven dat er na al die jaren een einde is gekomen aan het getreiter van de mysterieuze 'A'. Gelukkig blijven we via de langverwachte spin-off nog altijd een beetje op de hoogte van het wel en wee van onze favoriete Liars.

In de laatste aflevering van Pretty Little Liars: The Perfectionists verklapt voormalig überbitch Mona Vanderwaal een paar juicy details over haar besties Hanna en Spencer. Na alle ingrijpende gebeurtenissen in het mysterieuze plaatsje Beacon Heights wil Mona niets liever dan een vertrouwde stem die haar tot rust brengt. Ze besluit daarom om goede vriendin Hanna een belletje te geven.

Tijdens het gesprek blijkt al snel dat er een heleboel gebeurd is sinds de laatste aflevering van Pretty Little Liars. Zo hebben Hanna en Caleb ondertussen een baby! Maar dat is niet alles. Uit het telefoongesprek kunnen we ook opmaken dat Spencer en Toby inmiddels gelukkig getrouwd zijn.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Pretty Little Liars: The Perfectionists niet naar Netflix
Lees ook

Pretty Little Liars: The Perfectionists niet naar Netflix

Maar niet alleen Hanna en Caleb zitten midden in de poepluiers. Ook trotelduifjes Ezra en Aria, die we voor het laatst zagen tijdens hun bruiloft, hebben inmiddels een gezinsuitbreiding gehad. Op het officiële Twitter-account van Pretty Little Liars staat een gesprek tussen Alison en Aria waar de kunstzinnige Aria het heeft over een baby. Een baby! 

Uit het gesprek wordt duidelijk dat het meisje gisteren thuis is gekomen en luistert naar de naam Katherine Ella, vernoemd naar Aria's moeder. Inmiddels weten we via Alison ook dat Aria's eerste boek, Park Avenue, een ware hit is en overal uitverkocht is. Zo kocht Ali het laatste exemplaar. Het is dan ook geen verrassing dat haar boek wordt verfilmd, en dat door niemand minder dan Reese Whiterspoon. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In de 'uitgelekte' berichten hint Aria ook nog op een Pretty Little Liars-combeback. Zo antwoordt ze op Ali's vraag om Reese te ontmoeten: "Jullie komen allemaal naar de première in New York." Allemaal! Betekent dit dat Hanna, Spencer, Emily en Aria ook te zien zullen zijn in de spin-off? To be continued...