Duidelijk

Sandra Oh: 'Ik kom nooit meer terug in Grey's Anatomy'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesSandra Oh: 'Ik kom nooit meer terug in Grey's Anatomy'
RTL

Wanneer iemand zomaar uit een serie stapt, wordt er al snel gespeculeerd over een comeback. Actrice Sandra Oh is heel zeker: "Dat gaat niet gebeuren."

"Heel veel liefde voor die show en waardering voor die periode, maar ik heb een nieuwe liefde in m'n leven."

Kijkers leerden haar kennen als Cristina Yang in de immens populaire serie Grey's Anatomy. In 2014 nam zij afscheid van het programma en het personage, hoewel er wel een open einde was. Hierdoor blijft ze maar de vraag krijgen of ze nog eens terugkeert in de show. "Ik kom niet terug", vertelt Sandra aan Entertainment Weekly. "Heel veel liefde voor die show en waardering voor die periode, maar ik heb een nieuwe liefde in m'n leven."

Seizoen 15 van Grey's Anatomy onderweg naar Videoland
Lees ook

Seizoen 15 van Grey's Anatomy onderweg naar Videoland

De actrice is tegenwoordig te zien in Killing Eve, waarin ze een MI5-agente speelt die geobsedeerd raakt met een andere vrouw. De serie is een enorm succes in zowel Amerika als het Verenigd Koninkrijk. Nu is Sandra volledig geïnvesteerd in deze serie, waardoor een terugkeer naar haar roots onwaarschijnlijk is. "Ik moet zeggen, hoe ik eruit ging was geweldig." 

"Het idee van weer in de Cristina's schoenen staan, voelt gewoon niet goed op dit moment", legt Sandra uit. Het is duidelijk, de actrice wil niet weer verschijnen in het medische drama. Haar nieuwe programma, Killing Eve, is te zien bij Videoland.