Beste maatjes

Patricia Paay openhartig over verzoening met Patty

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPPatricia Paay openhartig over verzoening met Patty
RTL

Voor de opening van Gordons restaurant waren aartsrivalen Patricia Paay en Patty Brard uitgenodigd, maar niemand had verwacht dat de diva's met elkaar gezien zouden worden. Toch kwam er een verzoening én zelfs een foto van de dames.

"Ik zag een verbaasde blik in haar ogen"

"Ik wist wel zeker dat Patty ook zou komen naar de opening van Gordons nieuwe zaak", legt Patricia uit aan roddelglossy Party. "Robbert en ik hebben dan ook heel even getwijfeld of we wel zouden gaan. Ook omdat het een behoorlijk stuk rijden is en ik geen zin had in een aanvaring met Patty." De dames kregen het aan de stok door opmerkingen die ze over elkaar maakten. De voormalige vriendinnen konden elkaar niet luchten, maar opeens kwam daar verandering in op het feestje. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Johan Vlemmix en Patricia Paay begraven strijdbijl
Lees ook

Johan Vlemmix en Patricia Paay begraven strijdbijl

"Ik heb respect en bewondering voor Patty en wat ze allemaal weet te bereiken op haar leeftijd, petje af", gaat de blondine verder. "Patty kwam uiteindelijk zo'n beetje als laatste binnen, een spannend moment. Ze botste bijna tegen mij op en ik besloot als eerste het ijs te breken." Het had heel anders kunnen verlopen, maar het was een positief moment. "Ik zei haar hoe fantastisch zij het programma Hotter Than My Daughter doet en dat ik fan van het programma ben." 

Het was een gek moment voor Patty. "Ik zag een verbaasde blik in haar ogen", legt de oud-zangeres uit. "Dit had ze blijkbaar niet uit mijn mond verwacht. Ook liet ik weten veel respect en bewondering voor haar te hebben." Daarna ging het helemaal goed tussen de diva's. "Gelukkig hebben we geen oude koeien uit de sloot gehaald." Maar dat is niet het enige waar Patricia haar concullega op aansprak. "Uiteraard heb ik Patty een compliment gegeven over haar nieuwe uiterlijk. Ze ziet er zó waanzinnig goed uit."

Bovendien klinkt er toekomstmuziek voor de oud-zangeressen, als het aan Patricia ligt. "Het was ouderwets gezellig, we hebben leuk gekletst en ons inderdaad verzoend. De strijdbijl is begraven!", vertelt ze openhartig. "Patty zei nog dat we maar eens moesten komen eten, want koken doet ze nog altijd graag. Het was een mooie avond." Na al die jaren is het dus toch nog goedgekomen tussen de twee. 

Lees meer over
Patty BrardPatricia PaayVriendschap