klef

Mattie en Marieke kunnen niet van elkaar afblijven

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @mattiemariekeMattie en Marieke kunnen niet van elkaar afblijven
RTL

Al maanden wemelt het van de geruchten dat Mattie en Marieke meer dan collega’s zijn. Nu de twee, samen met Domien, zijn opgesloten in de Q-Escape Room wordt de vraag steeds vaker gesteld of er sprake is van een romance.

“Jullie twee, ongelofelijk!”

In een Instagramvideo zien we hoe Mattie en Marieke elkaar heerlijk betasten. “Jouw basismateriaal is zo goed schat, je hebt zulke goede features”, zegt Marieke terwijl ze met haar handen de kin van Mattie masseert. “Dit gaat echt ver, hé”, zegt Mattie tegen Domien die ongemakkelijk tegenover het stel zit. “Jullie twee, ongelofelijk!”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Mattie en Marieke sluiten zich vrijwillig op
Lees ook

Mattie en Marieke sluiten zich vrijwillig op

Vorige maand gaven Mattie en Marieke een interview waarin het duo meer duidelijkheid gaf over hun relatie. Mattie bekende dat hij niet verliefd kan worden op Marieke. “Dan wordt het voor de show zo kwetsbaar en dat is niet goed. Als ik dat gevoel zou hebben gehad, dan was ik denk ik niet aan het programma begonnen”, vertelde de dj tegen Grazia.

Ondanks het interview blijven de twee hinten dat er sprake is van meer dan een vriendschap. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Lees meer over
Mattie ValkMarieke Elsinga